19 september 2024

Een 6-jarig jongetje is vrijdagmiddag om het leven gekomen bij een aanrijding met een vrachtwagen op de Sterappel in Helden. Het jongetje fietste rond kwart voor drie op de weg toen hij werd geschept door de vrachtwagen. Hij raakte zwaargewond en overleed ter plaatse, ondanks de pogingen van de hulpverleners om hem te reanimeren.

De politie heeft de omgeving afgezet en doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De vrachtwagenchauffeur is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekendgemaakt. De familie van het jongetje is op de hoogte gebracht en wordt opgevangen door slachtofferhulp.

Het ongeval heeft veel impact op de buurtbewoners en de school van het jongetje. De burgemeester van Peel en Maas, waar Helden onder valt, heeft zijn medeleven betuigd aan de nabestaanden. Zij roept iedereen op om respect te tonen voor hun privacy en rouwproces. Ook de schoolleiding heeft een verklaring afgegeven, waarin ze aangeeft dat er maandag een herdenking zal zijn voor het jongetje en dat er extra begeleiding zal zijn voor de leerlingen en docenten die daar behoefte aan hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *