19 september 2024

Een cameraploeg van de Nederlandse tv gaat binnenkort mee met de politie van het Basisteam Horst, Peel en Maas. Het doel is om een beeld te geven van het werk van de agenten in deze regio. De opnames vinden plaats op verschillende locaties en momenten, afhankelijk van de actuele situatie. Wanneer het programma wordt uitgezonden, is nog niet bekend.

Het Basisteam Horst, Peel en Maas bestaat uit ongeveer 100 politiemedewerkers die werken in de gemeenten Horst aan de Maas, Peel en Maas en Beesel.  Het team heeft de afgelopen jaren te maken gehad met diverse uitdagingen, zoals normoverschrijdend gedrag, disciplinaire maatregelen en een verklarend onderzoek. Met de medewerking aan de tv-uitzending wil het team laten zien hoe het nu gaat en wat het betekent om politiewerk te doen in deze omgeving.

De politie hoopt dat de uitzending een positief effect zal hebben op de beeldvorming over het team en de politie in het algemeen. Ook wil de politie de inwoners van de betrokken gemeenten betrekken bij het werk dat zij doen en de uitdagingen waar zij voor staan. De politie roept daarom iedereen op om de uitzending te bekijken zodra deze beschikbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *