19 september 2024

Foto: Jos Janssen

MEERLO – De Brandweer Meerlo heeft een nieuwe aanwinst, een 4×4 aangedreven Tankautospuit (TS). Dit voertuig is sinds 21 mei in dienst en is een belangrijke toevoeging aan de hulpverleningscapaciteit van de brandweer in de regio.

Het nieuwe voertuig is speciaal ontworpen om te kunnen opereren in de uitdagende buiten- en natuurgebieden die kenmerkend zijn voor de regio, inclusief de uitgestrekte bossen. De 4×4 aandrijving zorgt voor extra tractie en stabiliteit op onverharde wegen, wat essentieel is voor snelle en veilige interventies in deze gebieden.

Alle voertuigen in de regio worden nu uitgerust met 4×4 aandrijving, een strategische beslissing die de operationele capaciteiten van de brandweerdiensten in de regio aanzienlijk zal verbeteren.

Brandweer Meerlo is enthousiast over de nieuwe aanwinst en is ervan overtuigd dat het een waardevolle bijdrage zal leveren aan hun missie om de veiligheid en beveiliging van de gemeenschap te waarborgen. Het team is volledig opgeleid en klaar om te reageren op oproepen met de nieuwe Tankautospuit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *